Valmistaja: Click & Grow

Click and Grow Smart Garden 3 Start kit - Vesiviljelylaite

99,99€ 80,64€ Alv0%

Toimituskulu: 6.00€

Väri:
Määrä: kpl

Toimitusaika n. 5 arkipäivää

Tuotekuvaus:

Niille, jotka rakastavat puutarhanhoitoa ja joilla on rajoitetusti tilaa, älykäs puutarhapakkaus on täydellinen ratkaisu. Smart Garden huolehtii kasveista automaattisesti varmistamalla, että niillä on jatkuvasti riittävästi vettä, valoa ja ravinteita.

Erityisesti kehitetyt Smart Soil ja sisäänrakennetut anturimme varmistavat, että kasvit saavat optimaalisen veden, hapen ja ravinteiden kokoonpanon, jotta kasvisi viihtyvät vaivattomasti. Ilman torjunta-aineita, kasvihormoneja tai muita haitallisia aineita.

Modulaarisella lampunvarrella, päivitetyillä LED-valoilla ja tyylikkäällä muotoilulla tämä on täydellinen itsestään kasvava puutarha. Pakkauksen mukana tulee 3 ilmaista basilikaa, joten voit aloittaa kasvattamisen nyt yksinkertaisesti:

  • Kapseleiden asettaminen paikalleen
  • Kasvikapselit ovat biohajoavia eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja.
  • Kasvikapseleissa käytetyt muovikupit ja kannet ovat uudelleenkäytettäviä, eikä niitä tarvitse heittää pois.

Lisää vesi

Smart Gardenissa on 1.2L/40oz vesisäiliö, johon mahtuu vettä koko kuukaudeksi.

 

Kytke se pistorasiaan

Energiatehokkaan LED-valaistusjärjestelmän ansiosta Smart Garden kuluttaa vain 6 W tehoa.

 

Energiatehokas LED-lamppu

Smart Gardenin säädettävä ja energiatehokas LED-lamppu tarjoaa kasveille parannetut valospektrit, jotka vauhdittavat kasvua. Lampun parannetun modulaarisen rakenteen ansiosta ei ole rajoituksia sille, kuinka korkeiksi kasvit voivat kasvaa.

 

Älykäs maaperätekniikka

Click and Grow käyttää NASAn inspiroimaa teknologiaa. Älykäs maaperä tarjoaa optimaalisen ympäristön kasvien kasvulle laadusta tinkimättä. Älykäs maaperä vapauttaa ravinteita tahdissa kasvin elinkaaren kanssa ja pitää maaperän pH:n tasapainossa ja hyödyntää pieniä happitaskuja, jotka takaavat, että kasvit saavat riittävästi hengitystilaa ja ravinteita myös maaperän ollessa märkä.

 

Kestävä ja halvempi tapa kasvattaa kasveja

Älypuutarhassa käytetty älykäs maaperä mahdollistaa kasvien tehokkaan uudistumisen ja kasvun. Tämä puolestaan mahdollistaa niiden käytön pidempään. Napsauta ja kasvata älykästä puutarhaa pitkällä aikavälillä kestävämpi, rahaa säästävä ja halvempi tapa kasvattaa kasvejasi.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio