Valmistaja: Mujjo

Mujjo Sleeve 16" - Premium-tasku Macbook Prolle 16"

79,99€ 64,51€ Alv0%

Toimituskulu: 6.00€

Väri:
Määrä: kpl

Toimitusaika n. 5 arkipäivää

Tuotekuvaus:

Sopii uudelle 16" Macbook Prolle

Tämä suojakotelo on valmistettu ainutlaatuisesta huovan ja kasviparkitetun nahan yhdistelmästä. Se on suunniteltu kantamaan turvallisesti täysin uusi 16 tuuman Macbook Pro sekä sen 15 tuuman edeltäjä. Ylistetty johtavilta tyyliblogeilta, mukaan lukien Highsnobiety, Hypebeast ja Design Milk. Tämä on yksi suosituimmista Mujjon malleista.

 

Ylistetty muotoilu

Nahkainen läppä, jossa on yksi napsautuspainike oikealla, tarjoaa yksinkertaisen sulkemisen ja pitää laitteen turvassa. Niitit on vuorattu, jotta Macbook ei kosketa muuta kuin pehmeää, paksua huopaa. Kun otat kotelon käteesi, huomaat välittömästi materiaalien laadun.

 

Huomattavan toimiva

Ainutlaatuinen yhdistelmä huopaa ja kasviparkittua nahkaa tarjoaa pehmustemukavuuden Macbookillesi. Integroiduissa säilytyslokeroissa voit säilyttää asiakirjoja, korvatulppia ja muita tärkeitä tavaroita. Lisäominaisuutena Mujjo on integroinut kotelon sisään paikat pankki/luottokorttien säilyttämistä varten.

 

Pintanahkaa

Käytetty täysjyväinen kasviparkkinahka on valmistettu huolella, vahattu kestävyyden pidentämiseksi ja käsitelty huolellisesti aniliiniöljyllä "värisävyjen" rikastamiseksi. Kasviparkittu nahka kuluu käytössä ja saa ajan myötä kauniin patinan ja kiillon, kun siitä tulee osa jokapäiväistä elämääsi.

 

Täyskasviparkittujen nahkojen luonteen vuoksi siinä on erittäin tiivis ja kompakti rakenne. Nahan laadun ansiosta voimme jättää sen kosmeettisesti koskemattomaksi, mutta samalla korostaa materiaalin luonnetta ja pysyä uskollisena malliston konseptille; alastonnahka ja raa'at reunat korostavat hillittyä ja tyylikästä ulkonäköä.

 

Huopa

Huopa on kestävää ja uusiutuvaa materiaalia, joka tarjoaa kestävyyttä ja pysyy pehmeänä kosketuksessa. Huopa on helposti puhdistettava, ja erikoiskäsittely antaa sille erinomaiset kuoriutumista estävät ominaisuudet tehden siitä vettä hylkivän.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio